Prva hrvatska tonirana BB krema Achillea Alpina stigla je na domaće kozmetičko tržište, a riječ je o kremi za trenutno postizanje preplanulog i zdravog izgleda kože lica i područja dekoltea

Tonirana BB krema Achillea Alpina ne sadrži parabene, silikone, nanočestice, alergene mirise i mineralna ulja već dragocjena ulja jojobe i makadamije te shea maslac uz dodatak sorbitola za intenzivnu hidrataciju i njegovan izgled kože. Uz to, prirodni ekstrakt zelenog čaja uz dodatak vitamina E pruža antioksidativno djelovanje.

Prva hrvatska tonirana BB krema Achillea Alpina sadrži dragocjena ulja jojobe i makadamije te shea maslac uz dodatak sorbitola za intenzivnu hidrataciju i njegovan izgled kože

Kreme njeguju i istovremeno ispravljaju manje nepravilnosti na vašoj koži, a zbog nježne teksture daju zdrav i toniran izgled lica. Achillea će vašem licu dati zlatnu ili brončanu boju, brzo će se upiti, te istovremeno hraniti i njegovati kožu. Nova sjajna receptura rezultat je rada i istraživanja aromaterapeutkinje Melite Vuković.

Koristeći većinu života tonirane kreme poznatih kozmetičkih gurua povela me želja da napravim dobru i zdravu formulu takve kreme s kojom bi bile zadovoljne moje prijateljice i ja, kaže Melita koja se u aromaterapiju zaljubila još u djetinjstvu.

Kremu je testirala vizažistica Mihaela Dodić na mineralnim podlogama Bare Minerals te Make up Forever. Krema ne daje osjećaj težine na licu, a koži daje prirodan toniran izgled. Oslobođena je teških konzervansa, ne uvlači se u bore pa je kao takva namijenjena svim populacijama.

Achillea Alpina trenutno je dostupna na devet prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu i Samoboru po cijeni od 149 kuna.
Prva hrvatska tonirana BB krema Achillea Alpina dolazi u dvije nijanse Prva hrvatska tonirana BB krema Achillea Alpina dolazi u dvije nijanse (Foto: Promo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju