Iako holivudskim klincima koji su svakodnevno okruženi dosadnim fotografima nije lako takav način života pod povećalom javnosti vrlo im brzo postane rutina. Popularni blizanci još popularnije Jennifer Lopez tako ne mare za znatiželjne poglede već koriste priliku za poziranje i pokazivanje maminih manira i vještina

Petogodišnji Max i Emme, dok majka Jennifer Lopez radi punom parom vrijeme provode s dadiljom i to u obilasku zoološkog vrta.

>> J.Lo: Mamini veseli, mali nasljednici

Svi koji imaju brata ili sestru će se jednoglasno složiti kako bratska ljubav ima uspona i padova, upravo zbog toga prizor zagrljenih klinaca koji šeću držeći se za ruke doista je neodoljiv.

>> J.Lo i blizanci zajedno u reklami

I dok je trendi Max u trapericama i smeđoj majici čvrsto držao plavi ruksak i pozirao naslonjen na sestru , malena pozerica duge, smeđe kose pogled je sakrila ispod trendi ljubičastih sunčanih naočala uz koje je iskombinirala ružičastu majicu s printom i torbu.

Oboje klinaca su uživali u poklonjenoj pažnji znatiželjnih fotografa iskoristivši priliku za poziranje i pokazivanje maminih zvjezdanih manira i vještina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju