Novopečena mama i poznata zvijezda Drew Barrymore bila je jedna od uzvanica događaja u kojem najblistavije zvijezde ipak nisu bili stanovnici Hollywooda već nakit s potpisom Bulgari iz bogate kolekcije Elizabeth Taylor. A osim skupih šarenih kamenčića oko njezinog vrata, glumica je okupljene zabljesnula crno-bijelom kombinacijom elegantne bluze i hlača širokih nogavica

Filmska diva koja je osim svojim izgledom svijet očarala bogatim filmskim opusom Elizabeth Taylor, bila je poznata i kao pasionirana kolekcionarka skupocjenog nakita.

A kojem je proizvođaču bila posebno vjerna govori i izjava njezine velike ljubavi Richarda Burtona koji je svojedobno rekao kako je jedina riječ na talijanskom koju Elizabeth zna izgovoriti – Bulgari.

>> Kate Beckinsale: Još jedno lice vječne bijele košulje

Upravo je kolekcija nakita s potpisom ovog brenda iz glumičine arhive prodana na aukciji za 116 milijuna dolara, bila izložena na večeri kojoj su prisustvovali poznata imena iz svijeta filma i mode.

>> Drew Barrymore: U 20 dana skoro upola mršavija

Jedna od njih je i Drew Barrymore koja pauzira od filmske karijere kako bi se posvetila svojoj četveromjesečnoj kćerkici Olive. Umjesto očekivane haljine nasmiješena glumica je odabrala kombinaciju koja najbolje odgovara njezinom tijelu kojem daje vremena za oporavak nakon poroda.

>> Nakit Elizabeth Taylor prodan za 116 milijuna dolara

Slojevita bluza u boji sladoleda od vanilije i crne elegantne hlače širokih nogavica i visokog struka pokazali su kako svježim mladim mamama zaista nisu potrebni steznici i preambiciozni krojevi da bi izgledale fantastično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju