Iako se njezino tijelo potpuno promijenilo, a trudnički trbuščić je, baš kao i bujne obline, sve veći i veći Kim Kardashian još uvijek ne odustaje od vrtoglavih štikli, ali niti od uskih i vrlo neudobnih kreacija ispod kojih ne može stati niti igla

Iako je već u šestom mjesecu trudnoće raskošna starleta još uvijek ne odustaje od štikli i uskih kombinacija koje ističu svaki dio njezinog zaobljenog tijela, a koje je s velikim zadovoljstvom nosila i prije trudnoće.

Kim Kardashian se niti u trudnoći ne odriče uskih, pripijenih komada odjeće

>>Kim Kardashian: Na pola trudničkog puta 100 posto seksepil

Za razliku od većine trudnica koje teže čim udobnijoj odjeći koja ne stišće trbuh i ne sputava ih u kretanju popularna starleta ne želi odustati od svog fetiša - seksi izgleda.

>>Kim Kardashian: Celulitna bedra bez traga narančine kore samo 24 sata kasnije

Kim se tako uputila u šoping, a za ovu priliku je odabrala kožnatu haljinu i vrtoglave štikle. Usku, tamno žutu haljinu Kim je iskombinirala uz crnu motorističku jaknu također od kože i zavodljive sandale do iznad gležnjeva ukrašene remenčićima i zlatnom kopčom.

Vrlo uska kreacija stopila se s njezinim tijelom i osim trudničkog trbuščića stisnutog ispod debelog materijala u prvom planu su se po tko zna koji puta našle njezine raskošne i nikada bujnije obline.

No ovo nije prva ekstra uska kreacija u koju se Kim uvukla otkako je trudna, naprotiv. Gotovo svako pojavljivanje u javnosti začinjeno je suknjama, bluzama i haljinama ispod kojih se ne može zagurati niti igla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju