Odmor od haljina ženstvenih krojeva kojima odskače od inače predvidljivog stila političarki, ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić potražila je u udobnosti vječnog komada -traperica. Trendi skinny model nasmiješena Milanka odabrala je za odlazak u kino

Haljine jednostavnih krojeva, ali uvijek u zanimljivoj izvedbi igre bojama i linijama potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić najčešće bira za obavljanje poslovnih obaveza. I dok svojim poslovnim stilom kojim odskače od onog bliskih joj kolegica privlači pažnju javnosti, za privatne prilike Milanka bira neočekivano jednostavne komade ali sa trendi prizvukom.

Trendi skinny traperice ministrica je odabrala za posjet kinu

>>Milanka Opačić: Ponovno zaslužila modne komplimente

Prilikom odlaska u kino pokazala je lice klasičarke koja povjerenje u opuštenim situacijama daje vječnim i provjerenim komadima odjeće koji garantiraju udobnost kao što su traperice.

>>Milanka Opačić: Ovako izgleda ministrica sa stilom

Uz trendi skinny kroj i tamnu boju traperica Milanka je kombinirala crnu vestu i smeđe salonke zaobljenih vrhova. Pleteni tanki šal oko vrata i srebrne masivne narukvice uz tamni trendi lak za nokte detalji su kojima je poznata političarka osvježila ovu jednostavnu kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju