Da status Zrinke Cvitešić u londonskom svijetu kazališta postaje sve značajniji, dokazuje i njezino prisustvo na dodjeli jedne od najpoznatijih kazališnih nagrada. Riječ je o 'The Laurence Olivier Awards' održane u raskošnoj opernoj kući 'Royal Opera House'

Zrinka Cvitešić se nakon odrađene uloge prezenterice prošetala crvenim tepihom i našla se rame uz rame s najpoznatijim imenima kao što je Helen Mirren, Kim Cattrall i Daniel Radcliffe.

>> Zrinka Cvitešić: A ovako izgleda buduća londonska zvijezda

A da joj uloga zvijezde savršeno pristaje potvrdila je poziravši u zagrljaju britanskog glazbenika i kolege Declana Bennetta u najraskošnijoj haljini koju potpisuje Matija Vuica, a koja je u trenu istaknula njezinu ljepotu i eleganciju.

'Iako je Zrinka dobila poziv u zadnji čas uspjele smo prilagoditi haljinu te je poslati na vrijeme u London. Riječ je o toaleti koja je zatvorila ovogodišnji Cro A Porter', rekla nam je dizajnerica Matija Vuica.

>> Zrinka Cvitešić: Čipkasta haljina o kojoj se još uvijek priča

Bijela haljina sirena kroja i visokog ovratnika te zanimljivog otvora na području dekoltea, ukrašena srebrnim detaljima i bogatim slojevima tila naglasila je vitku liniju lijepe Zrinke.

Uz glamurozan stajling savršeno se uklopila i jednostavna, romantična frizura na stranu te decentan make up koji je u prvi plan stavio njezino lijepo lice i baršunasti ten.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju