Gala večer posvećena umjetnosti i filmu LACMA Art+Film održana u Los Angelesu okupila je najistaknutija imena iz svijeta filma i mode. Prestižno događanje bilo je posvećeno redatelju Quentinu Tarantinu i umjetnici Barbari Kruger. Potporu večeri dala je modna kuća Gucci čiju je toaletu napravljenu od svjetlucavog luksuznog materijala odabrala Jennifer Lopez



Taoleta skrojena od luksuznog materijala obasutog tisućama kristalića i s dugačkim šlepom pridružila se listi nepogrešivih odabira Jennifer Lopez na crvenom tepihu. Duboki dekolte na haljini modne kuće Gucci,čiji izrez je sezao gotovo do struka, jedan je od onih koji ne dopušta nošenje grudnjaka. No efekt push-upa nije izostao za što su bile zaslužne vješte ruke vizažista.

Sjenčanjem dekoltea pomoću kista i bronzera može se postići vizualni efekt većih grudi



Igrom svjetla i sjene, točnije sjenčanjem rascjepa između grudi lako se postiže vizualni dojam raskošnog dekoltea. Magična metoda postala je omiljena među brojnim zvijezdama, a lako je i sami možete postići. 

1. Potrebni su vam za nijansu tamniji bronzer od prirodne puti, te kist kojim je potrebno iscrtati V između grudi. Linije ćete lakše postići ukoliko grudi pritisnete nadlakticama i skupite ramena.

2. Oštre rubove ublažite potezima većim kistom, a na ostatak dekoltea nanesite bijelo svjetlucavo sjenilo ili posvjetljivač u prahu.

3. Prilikom sjenčanja dekoltea pripazite da korišteni bronzer bude što sličniji puderu kojeg koristite na licu i vratu. A iscrtane linije potrebno je što više razvući kistom kako bi se postigao prirodan izgled dekoltea.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju