Rachel McAdams za pojavljivanje na crvenom tepihu bira upečatljive modne kombinacije koje naglašavaju njene ženstvene adute. Tako je bilo i na premijeri dugo očekivanog filma 'Doctor Strange'


Rachel McAdams pojavila se na londonskoj premijeri filma 'Doctor Strange' u kojem tumači lik Christine Palmer, odnosno ljubavni interes glavnog lika kojeg je utjelovio Benedict Cumberbatch.

Za ovu priliku odabrala je prozirnu večernju haljinu visoke mode s potpisom Elija Saaba iz ovogodišnje jesensko-zimske kolekcije koja je prikazana na francuskom Tjednu mode.


Haljina sastavljena od prozirnog tila i efektnih aplikacija ptica razotkrila je tijelo lijepe kanadske glumice, a poseban naglasak stavila na njene noge.

Povrh svega, glumica se zbog osebujne kreacije libanonskog dizajnera morala odlučiti za 'nevidljivo' donje rublje, odnosno zaboraviti na potporu grudnjaka.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako Rachel McAdams nosi prozirnu kreaciju Elija Saaba, a u videu pogledajte najavu za film 'Doctor Strange'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju