Angelina Jolie i Brad Pitt razvode se – vijest je koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Zašto? Zato jer je javnost njihovu ljubav doživljavala čvršćom od stijene, nepobjedivom, idealnom. Kraj braka najslavnijeg para na svijetu prisjetio nas je i na druge brakove za koje smo mislili da će trajati vječno

Njihova ljubav činila se čvršćom od stijene, neuništivom, ali ipak je puknula. Skupili smo 7 slavnih parova čiji su nam razvodi, priznajemo, malo poljuljali vjeru u ljubav.

1. Angelina Jolie i Brad Pitt
Sigurno će biti zapamćeni kao jedna od najvećih ljubavnih priča svih vremena. I baš to, njihova ljubav ostat će samo jedna velika uspomena i stvar prošlosti. Fatalna ljubav dogodila se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' 2004. dok je Brad bio u braku s Jennifer Aniston. Oboje su kasnije nijekali da su vezu započeli prije nego su Jennifer i Brad najavili da se razvode. Vjenčali su se 2014. godine te imaju šestero djece: Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu (11), Shiloh (10), Vivienne (8) i Knoxa (8).

Njihova ljubav činila se čvršćom od stijene, neuništivom, ali ipak je puknula. Skupili smo 7 slavnih parova čiji su nam razvodi, priznajemo, malo poljuljali vjeru u ljubav

2. Jennifer Aniston i Brad Pitt
Prije Angeline i Brada bili su Jennifer i Brad. Ljubimica Amerike i najpoželjniji muškarac u Hollywoodu bili su zlatni par ranih devedesetih. Činilo se kao da su stvoreni jedno za drugo i da će ostarjeti zajedno. No, ljubavnoj bajci došao je kraj kada se pojavila Angelina Jolie s kojom je Brad počeo graditi neku novu ljubavnu priču, ali ni ta priča nije imala sretan kraj.

3. Demi Moore i Bruce Willis
Hollywoodski brak kojeg su mnogi smatrali najskladnijim. Bruce je uvijek isticao da je Demi najljepša žena koju je ikad vidio, a par se nije libio svoju ljubav slaviti sa cijelim svijetom pokazujući znakove nježnosti na crvenom tepihu. Vjenčali su 1987. godine i dobili tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulah. Da se razvode objavili su 11 godina kasnije i time iznenadili cijeli svijet. Na pohvalu im je to što su ostali dobri prijatelji.

4. Princeza Diana i princ Charles

Ljubavna priča čije intrige počinju već na dan kada su se Charles i Diana upoznali jer je britanski prestolonasljednik u to vrijeme bio u vezi s Dianinom sestrom, Lady Sarah. Charles se tada zainteresirao za Dianu, a njoj nije trebalo dugo da se ludi zaljubi. Vjenčali su se 1981., a o problemima u braku pričalo se od njegovog samog početka jer se Charles iznenada ohladio od Diane. Navodno je i tijekom čitavog braka koji je završio 1990., bio u vezi s Camillom Parker Bowles koja mu je danas supruga.

Najviše me iznenadio razvod:

glasova:

5. Melanie Griffith i Antonio Banderas
Kada su se vjenčali 1996. godine, jednom od najseksepilnijih holivudskih parova nitko nije dao više od jedne godine. No, Melanie Griffith i Antonio Banderas ostali su zajedno 18 godina i dobili kćer Stellu del Carmen Banderas koja za tri dana slavi 20 rođendan. Svijet su osvojili i svojim iskazima ljubavi na crvenom tepihu na kojem su se uvijek zaljubljeno grlili.

6. Heidi Klum i Seal
Supermodel Heidi Klum uvijek je šaljivo isticala da se u Seala zaljubila kada je vijdeli koliko 'paket' ima u hlačama. O kakvoj velikoj ljubavi se radilo jasno je i iz činjenice da je Seal nazočio rođenju Heidine kćeri Leni koju je dobila s prijašnjim partnerom, Flaviom Briatoreom, a koju je Sela kasnije posvojio. Imaju još troje zajedničke djece, sinove Henryja i Johana te kćer Lou. Otkako su se vjenčali 2005. svake su godine na obljetnicu braka obnavljali bračne zavjete pred obitelji i prijateljima. Stoga ne čudi šok javnosti kada je Heidi 2012. podnijela zahtjev za razvod koji je finaliziran prošle godine.

7. Vanessa Paradis i Johnny Depp

Prije bismo rekli da će se svijet srušiti nego da će se Johnny Depp i Vanessa Paradis razići. Ali to se dogodilo prije četiri godine kada je samozatajan par najavio da se razilazi poslije 14 godina veze. Njihova čvrsta ljubav još je više fascinirala javnost jer se nikada nisu vjenčali. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Lily-Rose i sina Johna. Nedugo nakon razlaza s Vanessom Johnny je započeo vezu s 23 godine mlađom glumicom Amber Heard s kojom se vjenčao lani. Amber je u svibnju ove godine zatražili razvod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju