Skinuti se pred drugom osobom čin je najveće intimnosti i normalno je pri tome osjećati nelagodu. No ako je osoba pred kojom smo goli ona prava, ona će učiniti sve da taj osjećaj nestane. Žena se nikada ne bi smjela ispričavati zbog svog izgleda pa tako ni zbog "nedostataka" na tijelu.

1. Mrzim svoje...
Sami odlučujemo o tome što nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome mediji ili modna industrija. Ako vjerujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tijela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo "ubija" ugođaj.

2. Sviđa li ti se moja...
Ovo nije vrijeme za traženje potvrde o tome je li neki dio vašeg tijela lijep. Tako ćete samo stvoriti dojam nesigurne osobe, a partner će to primjetiti. Osjećati se neugodno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osjećaja to će vam biti teže da ga se riješite i da zavolite kožu u kojoj jeste. 

3.
Ugasi svijetlo.
Jedna je stvar ako želite smanjiti svijetla kako biste dodatno začinili intimu i stvorili uzavreliju atmosferu, ali ako se želite sakriti u mraku, to je druga stvar. Ako vas netko osuđuje na svijetlu, ne zaslužuje vas imati u mraku.

4.
Oprosti zbog mojeg (X dijela tijela).
Uživanje i uzbuđenje izostat će ako ćete se partneru ispričavati zbog svojih "nesavršenosti". Partner bi trebao posebno voljeti dio vašeg tijela zbog kojeg se osjećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste. 

5. Ne želiš to vidjeti.
Uskraćujete li partneru određene dijelove svoga tijela, uskraćujete i sebi i njemu bolji senzualni doživljaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju