Jessica Alba ljubiteljica je organski uzgojenih namirnica koje su bogate nutrijentima, a tijelu daju maksimum. Njena omiljena salata jamči lijepu kožu, vitkije tijelo i zdraviji organizam


Želite pojesti nešto zdravo i dobro za organizam? Zašto ne biste isprobali omiljenu salatu Jessice Albe u kojoj uživaju i njena djeca. Riječ je o povrtnoj salati koja se može jesti kao prilog jelima ili zaseban obrok.

Veći dio salate čini naribana mrkva koja je bogata beta-karotenom koji se u tijelu pretvaraju u vitamin A te pomažu u regeneraciji kože i pružaju zaštitu od sunčevih zraka.

Tu je i avokado koji predstavlja zdravi izvor bjelančevina i masnoća koji zasićuju organizam, potiču rad metabolizma i sagorijevanje masnih naslaga.

U ovaj moćni povrtni miks dodajte i cherry rajčice koji su odlični izvori antioksidanta likopena koji poboljšavaju izvor zdravih masnoća koji potiču rad metabolizma i sagorijevanje masnih jastučića.



Sastojci za omiljenu salatu Jessice Albe:
2-3 naribane mrkve
1 avokado
šaka cherry rajčica
limunov sok
maslinovo ulje

Priprema:
Naribajte mrkve, cherry rajčice narežite na polovice, a avokado nasjeckajte na komadiće. Sve zajedno pomiješajte te začinite limunovim sokom i maslinovim uljem. Dobar tek!

U videu pogledajte kako Jessica Alba radi svoju omiljenu salatu.

 

A video posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju