Renee Zellweger promovira svoj posljednji film 'Drugo stanje Bridget Jones' i privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, ali i izjavama s kojim se mogu poistovjetiti brojne žene


'Žene obično vode bitke same sa sobom da trebaju biti udane te imati djecu do određene dobi, a da istovremeno trebaju ostvariti karijeru' izjavila je Renee Zellweger za Radio Times, te tako otvorila temu o kojoj javno progovara rijetko koja žena.

Američka glumica stara 47 godina jedna je od iznimaka koja se ne opterećuje s izgovaranjem sudbonosnog da iako je u dugogodišnjoj vezi s Doyleom Bramhallom II., a tijekom 2005. bila je u četveromjesečnom braku s pjevačem Kennyjem Chesneyem.



Renee Zellweger trenutno promovira svoj posljednji film 'Drugo stanje Bridget Jones', te priznaje da sebe vidi kao tinejdžericu.

'Odrastanje je mit. Ja zapravo imam 19 godina. Nisam odrasla. Bila sam naivna tijekom godina, izrekla sam smiješne stvari i imale neke loše odluke o životu. Upravo zato s likom Bridget Jones svatko se može poistovjetiti, jer svi mi griješimo,' dodala je.

U videu pogledajte najavu za novi filmski nastavak o Bridget Jones, a u našoj galeriji neka od njenih najzanimljivijih izdanja s predstavljanja filma.

Osjećate li pritisak da se udate i imate djecu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju