Brand koji je oduševio na tisuće žena i muškaraca diljem svijeta – Aminogenesis

 

AminoGenesis kozmetika, koja je u SAD-u izazvala pravu revoluciju u svijetu ljepote, dostupna je i u Hrvatskoj. Aminogenesis proizvode preporuča više od tisuću stručnjaka zbog toga što njeguju kožu, smanjuju različite nepravilnosti i izazove na koži, a prije svega joj vraćaju mladost.

Kupnju kozmetike za njegu kože ne bi smjeli prepuštati slučaju ili brzim odlukama. Prije svega bi se trebali zapitati: koji problemi na koži nas najviše muče? Koje proizvode preporučuju stručnjaci? Kako učinkovito smanjiti prve znakove starenja? Koji su proizvodi primjereni također i za muškarce?

Jedan brand za sve vaše potrebe

Odgovor na gornja pitanja je jednostavan: AminoGenesis.

Revolucionarni proizvodi za njegu lica i tijela AminoGenesis ne čine razliku između muškaraca i žena, primjereni su za oboje. Nude potpunu njegu – kožu liječe, njeguju, te joj vraćaju mladenački izgled.

Formula AminoGenesis temelji se na godinama istraživačkog rada američkih stručnjaka, njezina snaga izvire iz 17 visoko pročišćenih aminokiselina prirodnog biljnog izvora. Prednost Aminogenesis proizvoda je njihova univerzalnost, jer su primjereni za sve vrste kože.

Dermatolozi AminoGenesis proizvode preporučuju i osobama s izvanredno osjetljivom ili problematičnom kožom. Olakšavaju ili uklanjaju probleme s kožom kao što su psorijaza, dermatitis, akne, rosacea, isušenost, crvenilo i lišajevi. Hipoalergeni su, ne nadražuju kožu i ne sadrže gluten.

Pjenu za brijanje možete baciti u smeće

AminoGenesis se pobrinuo za novi trend: muškarci i žene koriste iste proizvode za njegu kože. Ne samo za žene; muškarci su u proizvodima AminoGenesis našli najboljeg prijatelja, jer su se konačno riješili svih svojih dnevnih problema s kožom, koje prouzrokuje brijanje. Ne peče, ne nadražuje i sprečava iritaciju: nakon brijanja koža muškaraca koji koriste proizvode AminoGenesis ponovno je glatka, nježna, a povrh svega nije iziritirana i osjetljiva na ponovno brijanje. A ono što je najbolje jest novost, koja će napokon promijeniti više od sto godina dugu tradiciju brijanja. Muškarcima nije više potrebna pjena za brijanje, jer će ju sasvim lako potpuno nadomjestiti gelom za čišćenje lica Really Really Clean, koji će kožu ujedno i temeljito očistiti, te njegovati.

Četiri proizvoda za oboje. Povratite svoju mladost!

Potpunu njegu lica i čitavoga tijela postići ćete sa četiri proizvoda AminoGenesis anti-age njegom Core4, koji će smanjiti nepravilnosti kože i zaustaviti posljedice starenja:

• Really Really Clean - hidratantni gel za čišćenje Really Really Clean
• Therapeutic Facial Repair - hidratantna dnevno-noćna krema
• Counter Clockwise - krema za područje ispod očiju
• Cocoon – hidratantni losion za tijelo od glave do pete

Četiri koraka za potpunu njegu kože

1. korak – čišćenje lica. Na kožu najprije nanesite Really Really Clean gel za čišćenje lica, koji kožu dubinski čisti i ne isušuje, a ujedno ju hrani životno važnim aminokiselinama. Gel možete koristiti i za tuširanje, te kao pjenu za brijanje.
2. korak – njega kože ispod očiju. U slijedećem koraku pobrinite se za osjetljivu kožu oko očiju. Krema Counter Clockwise je malo čudo tehnologije: kožu vlaži i hrani, tako da ona postaje glatka i čvrsta. Bore se smanjuju, a odlično djeluje protiv tamnih podočnjaka, te smanjuje jastučiće ispod očiju.
3. korak – Anti Aging krema za lice – mega hidratacija. Na lice potom nanesite hidratantnu kremu Therapeutic Facial Repair, koja je najkoncentriranija inačica formule AminoGenesis. Trostruka koncentracija aminokiselina ovlažuje i njeguje kožu kao ni jedna druga krema na svijetu do sad. Smanjuje borice, poboljšava sastav kože i održava elastičnost, smanjuje probleme s kožom i brine za njezin zdrav sjaj. Učinak je trenutan.
4. korak – hidratantni losion za njegu čitavog tijela. Na kraju dolazi na red njega tijela. Hidratantni losion Cocoon je potpuno rješenje za čitavo tijelo. Vlaži i omekšava kožu, a možemo ga koristiti na cijelom tijelu: stopalima, laktovima i koljenima. Kožu čini glatkom i sjajnom, a ujedno ju umiruje i primjereno hrani, pogotovo nakon izloženosti Suncu.

Znate li zašto dermatolozi širom svijeta preporučuju AminoGenesis? Proizvodi AminoGenesis su revolucija u kozmetologiji: čiste i hidratiziraju, hrane i njeguju, smanjuju znakove starenja, smanjuju crvenilo i hiperpigmentacijske mrlje na koži.

Izaberite Aminogenesis proizvode i uvjerite se sami zašto više od 1000 stručnjaka diljem svijeta preporučuje proizvode za njegu kože AG.

AminoGenesis možete pronaći u ljekarnama ili naručiti online, dostava je besplatna.

http://aminogenesis.eu/hr/proizvodi

http://aminogenesis.eu/hr/gdje-kupiti

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju