Pjevačica Rihanna slavna je po svojim smjelim modnim izborima kojima dokazuje da odijeva ono u čemu se osjeća dobro i udobno bez obzira na to što drugi misle o njenom stilu. Tako je za dolazak u zračnu luku JFK izabrala kombinaciju kakvu mnoge žene ne bi nikada.

Galerija Rihanna Rihanna u \'nespojivoj\' modnoj kombinaciji - 2 Rihanna u \'nespojivoj\' modnoj kombinaciji - 6 +2 Rihanna u 'nespojivoj' modnoj kombinaciji Naime, crne natikače Fenty x Puma Rihanna nosi uz crne pamučne čarape. No, čini se da 30-godišnja zvijezda ne podilazu ukusu većine, a treba se priznati i da natikače uz pamučne čarape nosi prilično dobro.

Rihanninu opuštenu kombinaciju čine i oversize traper jakna te široka trenirka brenda Off-White, dok je od modnih dodataka izabrala veliku torbu modne kuće Dior s printom njenog imena.
Rihanna u \'nespojivoj\' modnoj kombinaciji - 4 Rihanna u 'nespojivoj' modnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Rihanna, poznata po tome da promovira sliku o zdravom ženskom tijelu, u intervjuu za časopis Vogue otvoreno je rekla kako je svjesna toga da nije građena poput modela Victoria's Secret, ali da se bez obzira na to osjeća vrlo lijepo i samopouzdano u donjem rublju. Ne skriva ni to da se ponekad zna udebljati i da joj kilaža često varira, ali se time ne zamara jer smatra da žene trebaju prihvaćati svoja tijela i s kojim kilogramom više.

Rihanna je svoj stav dokazala i izborom modela za kolekciju donjeg rublja Fenty koju potpisuje, a koji nose različite konfekcijske veličine.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju