'Rundek Cargo trio' 18. lipnja održat će koncert u Tvornici kulture na kojem će izvesti novi album 'Mostovi' kao i brojne već poznate pjesme Darka Rundeka

Prema želji Darka Rundeka koncert je stajaći i to za 800 ljudi kako u Tvornici kulture ne bi bila gužva, budući da ovaj album ima energiju koja uz snažne emocije mami i na ples.

Neke od pjesama koji će se sigurno pamtiti su prodorna 'Ima ih', romantična 'Mostovi' i plesna 'Indijska'. Uz navedene, album 'Mostovi' će vas zavesti pjesmama 'Clouds', 'Ne zaboravi me', 'Vitamini', 'Džaba', 'Vidova', 'Midnight Calypso' i 'Mijenjamo mjesto'.

Album najavljuje aktualan singl 'Don Juan' nastao za potrebe istoimene plesne predstave Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve. Bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što se povezuje s tim mitskim zavodnikom iz Seville.

Novi album Rundek Cargo trija 'Mostovi' ima energiju koja uz snažne emocije mami i na ples

Redatelj spota je Radislav Jovanov – Gonzo, a neki od prekrasnih kadrova iz spota poslužili su i za grafičko oblikovanje omota albuma 'Mostovi'

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete kupiti online putem sustava Entrio i na prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn.

VODIMO VAS NA KONCERT RUNDEK CARGO TRIJA

Kako biste i vi uživali u pravoj glazbenoj poslastici koji će prirediti Darko Rundek, Dušan Vranić – Duco i Isabel Catala jednu čitateljicu vodimo na koncert u Tvornicu.

Za sudjelovanje u igri darivanja potrebno je točno odgovoriti na nagradno pitanje i imati malo sreće.

A nagradno pitanje glasi – Kako se zove novi album 'Rundek Cargo trija'?. Svoj odgovor te podatke (ime, prezime, adresa, broj mobitela) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do ponedjeljka, 15. lipnja kada ćemo objaviti dobitnika.

Sretna dobitnica je Daniela Motušić.

Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju