Što je peta veća – to smo bliže nebu, kaže stara izreka nepoznate ljubiteljice cipela. Baš to je moto vodećih modnih kuća jer od početka ove godine viđamo sve više vrtoglavo visokih potpetica i platformi.

Galerija Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Gležnjače sa srcima Sugar Trillz +1 Sugar Trillz, 106,95 EUR

Ovaj trend slijedi i Sugar Trillz, modni brend u vlasništvu globalne trgovine Dolls Kill iz SAD-a.

Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Sugar Trillz, 148,95 EUR (Foto: Dolls Kill)

Njihov je glavni cilj dizajnirati komade koji će u nama probuditi djevojčicu zaljubljenu u visoke potpetice i koji će modu slaviti kao zabavno, vrckavo i zaigrano umjetničko područje. Smatraju da bi svako odijevanje trebalo biti igra, baš poput one u kojoj smo isprobavale mamine cipele na visoku petu.

Njihova modna politika posebno se može vidjeti po najnovijim gležnjačama na visoku petu koje osvajaju na prvi pogled. Radi se o kožnatim gležnjačama koje, kako kaže proizvođač – slave ljubav i žensku lepršavost.

Cipele Sugar Trillz Retro Romance izrađene su od veganske kože, imaju podesive vezice, bočne patentne zatvarače i naljepnice u obliku srca. Iako su vrtoglavo visoke, zadovoljne korisnice kažu da su vrlo udobne i da lijepo prianjaju uz nogu te da su brojevi realni.

Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Sugar Trillz, 106,95 EUR (Foto: Dolls Kill)

Dolazi u baby ružičastoj i u bijeloj boji, a posebne su po srcima, koja im daju girly efekt. Odlično odgovaraju samouvjerenim ženama zaljubljenim u Barbie izričaj.

Ako su vam se svidjele ove efektne gležnjače, možete ih pronaći na stranicama Dolls Killa. Za ružičasti par treba izdvojiti 148,95 EUR, a za bijeli 106,95 EUR.

Gležnjače sa srcima Sugar Trillz Sugar Trillz, 148,95 EUR (Foto: Dolls Kill)

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju