Kako nam najdraži i najvažniji trenuci u životu ostaju u sjećanju, tako ostaje i nakit koji smo dobili ili poklonili – svakog dana iznova nas vraća u te najljepše trenutke, ostavljajući smiješak na licu i uspomenu u srcu.

Galerija Momento nakit za svaku prigodu Momento nakit za svaku prigodu Momento nakit za svaku prigodu +31 Momento nakit za svaku prigodu

Nakit ima ono nešto. Neku posebnu moć da podigne raspoloženje, navuče osmijeh na lice, pronađe izgubljeno samopouzdanje, istakne outfit. I zato ga volimo. Dobro se slaže uz sve prigode i zato ga najčešće i poklanjamo - kao uspomenu na lijepe trenutke.

Ponešto za svakog i za svaku prigodu

Rođenje djeteta, krštenje, diploma, vjenčanje - sve su to posebni trenuci i prigode zbog kojih smo uzbuđeni, zbog kojih ne spavamo i zbog kojih srce brže kuca. I za te posebne trenutke našim posebnim ljudima želimo pokloniti nešto posebno. A ta posebnost sadržana je u nakitu.

Dugo razmišljamo o komadu nakita koji ćemo pokloniti jer svatko ima svoj stil i karakter. Želimo da onome kome poklanjamo sjedne na prvu. Da svaki put kada pogleda u taj komad nakita pomisli na nas i na lijepe trenutke. Takav je Momento nakit. Onaj koji sjedne svima. U svojoj širokoj ponudi nudi ponešto za svakog i za svaku prigodu.

Izrađen je od vrhunskih materijala, i to od najfinijeg srebra 925, s pozlatom od 14 i 18 karata, uz pristupačne cijene.

Momento kreativna narukvica Momento kreativna narukvica Foto: Momento/PR

Jedinstveni uz kreativnu narukvicu

Veliki je hit i posebno omiljena Momentova kreativna narukvica koju možete oblikovati prema vlastitom ukusu. U ponudi je više od 800 srebrnih privjesaka koji nose posebno značenje. Modernog izgleda uz dozu profinjenosti, kreativne narukvice idealan su poklon za krizmu, za mamu za Majčin dan, za prijateljicu, sestru. Za nekoga koga volite i želite da nosi dio vas.

Privjesci se mogu kombinirati ovisno o tome kome se poklanjaju i za koju prigodu. No nisu tu samo za poklanjanje drugima. Zašto i vi sami ne biste izrazili svoju osobnost, strast ili stil nekim privjeskom? Mijenjajući ih ovisno o raspoloženju i prigodi. Slatki psić, šapice, putni kovčežić, drvo života – bezbroj je mogućnosti za izraziti se. Zbog svoje raznolikosti idealan su način stvaranja jedinstvenog stila ili posebnog poklona.

Nizanje privjesaka za razne prigode, ovisno o raspoloženju, godišnjem dobu, osobnosti, omogućava kreiranje narukvice koja je svaki put drukčija. Ako želite naglasiti ljubav prema prirodi, životinjama, strast prema putovanjima ili samo dodati dozu elegancije svakodnevnom izgledu, Momento ponuda nudi pravu čaroliju. Tako svaki put kada nosite svoju narukvicu, sa sobom nosite i priču koju ste sami stvorili.

Idealna je kao poklon – za sebe ili dragu i posebnu osobu u vašim životima. Momento narukvice s privjeskom se rado nose, a poklanjajući narukvicu, poklanjate i svoju ljubav i zahvalnost. Kroz nju pokazujete da znate što vaša draga osoba voli i da ste dio njezina života.

Momento privjesci za kreativne narukvice Momento privjesci za kreativne narukvice Foto: Momento/PR

S ljubavlju i od srca

Kada biramo poklon za krštenje ili pričest, volimo da je poklon od srca i s ljubavlju. Nešto što će podsjećati na svetost trenutka. Momento nudi širok izbor nakita s posebnom simbolikom - anđeli čuvari, vjerski motivi ili simboli koji predstavljaju obitelj i povezanost. Jedan mali anđelak kao privjesak na kreativnoj narukvici pokazatelj je ljubavi i zaštite, utkan u jedinstveni komad nakita.

Simbol srca vječni je klasik i idealan poklon u svakoj prigodi. Od rođena djeteta preko vjenčanja do diplome, srce je univerzalan poklon koji u svim kulturama i u svakom kutku svijeta znači isto - ljubav, sreću, poštovanje. Sve u jednom malenom simbolu koji tako rado nosimo.

Momento privjesci za kreativne narukvice Momento privjesci za kreativne narukvice Foto: Momento/PR

Buđenje uz proljeće

Bubamara, djetelina, vila ili ptičica oko ruke ili vrata savršen je modni dodatak koji će razveseliti i vas koji nosite ogrlicu i onoga tko ju vidi oko vašeg vrata. Dopustite proljeću i nakitu da vas probudi i izvuče iz vas ono najbolje. Momento proljetna kolekcija prava je poslastica, prepuna raznih simbola proljeća koji oduševljavaju. Bubamara ili djetelina kao privjesak na narukvici? Da, svakako! Poklon za sebe ili dragu osobu – izbor je na vama! Koji god simbol odabrali, očarat će vas detaljima, razigranošću i inspiracijom koju donosi.

Bilo da ste razveselili sebe jednim komadom ili ga darovali dragoj osobi, neupitno je da će svaki trenutak učiniti posebnim i jedinstvenim za onoga tko ga nosi. Jer najvažniji trenuci u životu nisu samo trenuci; to su uspomene za cijeli život. Isto vrijedi i za poklone koje dobijemo. Momento nakit poklon je koji se rado nosi i koji čuva uspomenu trenutka zauvijek.

Ljepota i elegancija zavode u trenu

Uz kreativnu narukvicu, posebnim sjajem ističe se i Golden Momento kolekcija, čija ljepota i elegancija zavode u trenu! Bilo da sami nosite zlatnu kolekciju ili je poklanjate, vjerujte, bit će zamijećena.

Elegancija, zavodljivost i vrhunska izrada u jednom

Još jedan dragulj je Premium kolekcija s kamenom moissanit. Radi se o kamenu koji je zbog svoje kvalitete, tvrdoće i sjaja najbolja zamjena za dijamant. Očarava blistavošću, ali i osigurava dugotrajnost nakita i daje mu bezvremenski značaj. Luksuz, elegancija i vrhunska izrada u jednom.

Iskoristite proljetnu akciju od -50 % na veliki dio asortimana Momento u poslovnicama i na webu te poklonite sebi ili nekoj dragoj osobi nešto što će s guštom nositi. S ljubavlju i od srca.


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Momento nakit po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju