Znate li tko je Noelle Sheldon? Riječ je o mladoj glumici koja je glumila Rossovu i Rachelovu kći Emmu u popularnoj seriji „Prijetelji“.

Noelle Sheldon prisjetila se legendarne scene iz ovog popularnog televizijskog hita te se našalila na svojem Instagramu.

Mlada glumica objavila je na ovoj društvenoj mreži svoju fotošopiranu fotografiju sa seta kafića Central Perk iz Prijatelja držeći u ruci prepoznatljivu šaliicu za kavu te napisala:

Upravo sam se probudila iz najboljeg sna svih vremena, sretna 2020. Nadam se da nas očekuje izvrsna godina puna obitelji, prijatelja i smijeha.

Ako ne razumijete šalu, dopustite da vas podsjetimo na četvrtu epizodu „The One with the Cake“ iz 10. sezone Prijatelja. U njoj Emma slavi svoj prvi rođendan, a proslava spriječi Chandlera i Monicu u njihovom planu da pobjegnu na romantično putovanje.

Ne samo da su Monica i Chandler „prisiljeni“ prisustvovati rođendanskoj proslavi, već ih Ross natjera da snime videoporuku Emmi, koju će joj pokazati kada bude imala 18. rođendan.

Chandler u svojem sarkastičnom stilu u videu kaže:

Bok, Emma. 2020. je godina. Nadam se da još uvijek uživaš u spavanju?

Na što Monica doda: Mi smo teta Monica i ujak Chandler – možda nas ne prepoznaješ jer nismo pričali s tvojim roditeljima već 17 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju