Ako bismo tražili najuvjerljiviji model za kreacije pješčanog sata među top pet mjesto bi sigurno našla i džepna Venera Salma Hayek. No kada se odluči na princeza izgled glumica u drugi plan stavi svoje raskošne obline



Na retrospektivnoj izložbi 'Savage Beauty' u Londonu Salma Hayek mnoge je ostavila bez teksta u haljini Alexander McQueen. No premda je izgledala zanosno, kraći prednji dio haljine i sandale s remenčićem oko gležnja vizualno su skratile figuru rasne ljepotice.

Efektna haljina s čipkom i motivom pauna definitivno joj je osigurala pažnju, no zahtjevan kroj u drugi je plan stavio zanosnu figuru pješčanog sata.

I inače glumici modni imperativ nije uvijek i pod svaku cijenu naglašavenje seksipila, a vrlo često se odlučuje upravo za kombinacije koje u drugi plan stavljaju njezine obline. 

Glumica koja je napunila 48 godina na izložbu je došla s partnerom Francoisom Henrijem Pinaultom. Izložbu koja slavi rad britanskog dizajnera Alexandera McQueena postavljenu u Victoria & Albert muzeju posjetile su brojne zvijezde. Među obožavateljima velikog dizajnera bile su i Kate Moss, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Victoria Beckham.



 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju