Proizvođač prirodne kozmetike SAN iz Čakovca predstavlja dva nova proizvoda, maslac i piling za tijelo Mirisni medenjak koji mirišu po božićnim kolačima, a pogodni su i za osjetljiviju kožu

SAN Body Care piling za tijelo Mirisni medenjak čini kožu mekom, mirisnom i glatkom za pojačani osjećaj ugode. Za kraljevski tretman zaslužni su sastojci koji dolaze s dalekih Himalaja i oni tako bliski koji kao da dolaze iz bakine kuhinje. Ugoda u osjetilima i mekana, svježa koža dovest će do opuštanja nakon i najnapornijeg dana.

Proizvođač prirodne kozmetike SAN iz Čakovca predstavlja dva nova proizvoda, maslac i piling za tijelo koji mirišu po božićnim kolačima

SAN piling za tijelo Mirisni medenjak uklanja stanice mrtve i suhe kože, te hrani i vlaži kožu na prirodan način u čemu pomažu himalajska sol, ulja makadamije, kukuija i lješnjaka. U isto vrijeme prirodni mirisi toplih bakinih medenjaka okupiraju vaša osjetila i pružaju vam najljepši ugođaj.

Trljanjem himalajske soli u tijelo uklanjamo mrtve stanice kože, pomažemo da se koža obnovi i uklanjamo neželjene čestice s nje. Kukui ulje će pomoći da se koža brže obnovi i da se umiri. Ulja makadamije i lješnjaka hidratiziraju i hrane kožu.
SAN Body Care piling za tijelo Mirisni medenjak SAN Body Care piling za tijelo Mirisni medenjak Foto: Zadovoljna.hr

SAN Body Care maslac za tijelo Mirisni medenjak zadovoljit će potrebe kože vašeg tijela i vaših osjetila za mirisnom ugodom. Po otvaranju pakiranja miris božićnih kolača ispunit će cijelu prostoriju.

Prirodni mirisi cimeta, klinčića i toplih bakinih medenjaka, te ulja makadamije, lješnjaka i kokosa zvuče kao sastojci za bogati slavljenički kolač, ali uz ulje kukuija i mango maslac čine kombinaciju koja će nahraniti i najzahtjevniju kožu.

Kukui ulje oporavlja suhu kožu, a u tradicionalnoj upotrebi se koristi za umirivanje iritirane kože, te smirivanje raznih njezinih stanja. Mango maslac će također umiriti i nahraniti kožu, a pomaže i da se izravnaju nabori i bore na njoj. Ulja kokosa, makadamije i lješnjaka su sastojci koji će uvijek doprinijeti dobrom i zdravom stanju kože svojim hidratacijskim i hranjivim svojstvima.
SAN Body Care maslac za tijelo Mirisni medenjak SAN Body Care maslac za tijelo Mirisni medenjak Foto: Zadovoljna.hr

SAN prirodna kozmetika proizvodi se u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr. sc. Jagode Ćerić, mag. pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN prirodnu možete pronaći u ljekarnama ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka iz Čakovca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju