Nakon premijere filma "Izgubljeni grad" u ožujku 2022. godine Sandra Bullock najavila je da namjerava pauzirati glumačku karijeru kako bi više vremena provodila sa svojom djecom. Rastužilo je to njezine obožavatelje diljem svijeta, pogotovo jer glumica nije rekla kada se namjerava vratiti pred kamere.

Galerija Sandra Bullock u ležernoj dnevnoj kombinaciji Sandra Bullock voli nositi bijele tenisice Sandra Bullock u bijelim tenisicama +4 Sandra Bullock u bijelim tenisicama

Tko zna, možda će se više posvetiti produkciji ili pak okušati u režiji poput mnogih kolegica koje su iz glumačkih krenule i u redateljske vode. Povod takvim nagađanjima bio je njezin izlazak s dugogodišnjim agentom Kevinom Huvaneom, s kojim se prije nekoliko dana uputila na večeru. Hoće li se njezino ime uistinu vezati za neki novi projekt, saznat ćemo uskoro.

Sandra Bullock voli nositi bijele tenisice Sandra Bullock voli nositi bijele tenisice (Foto: Profimedia)

U međuvremenu Sandra svaki slobodni trenutak provodi sa svojom djecom. Tako su je paparazzi ulovili tijekom šetnje New Yorkom u društvu 13-godišnjeg sina Louisa i 11-godišnje kćerkice Laile.

Šljokice i metalik: 10 tenisica koje svakoj modnoj kombinaciji daju malo glamura Ružičaste tenisice sa šljokicama brenda Elfs (190 eura) Liu Jo, 159 eura Deichmann, 29,99 eura +7 IGI (Rodea), 92,77 eura

Za ležerni izlazak glumica je odabrala jednostavnu dnevnu kombinaciju sastavljenu od pravih modnih klasika. Običnu bijelu majicu kombinirala je s plavim trapericama i crnim kaputom, uz dodatak neutralne crne torbe i šilterice.

Sandra Bullock u ležernoj dnevnoj kombinaciji Sandra Bullock u ležernoj dnevnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Neutralan je bio i odabir obuće. Naime, nosila je bijele tenisice, jedan od najsvestranijih modela koji redovito viđamo i na ulicama hrvatskih gradova, pogotovo u proljetno-ljetnoj sezoni.

Zašto su bijele tenisice toliko svestrane? Zato što su prilagodljive raznim odjevnim komadima, a pritom vizualno znatno nježnije od, primjerice, crnih modela.

Sandra Bullock u bijelim tenisicama Sandra Bullock u bijelim tenisicama (Foto: Profimedia)

Domaće ljubiteljice mode nose ih uz sve, od klasičnih hlača na crtu i traperica do plisiranih suknji i haljina. Isto vrijedi i za Sandru, koja u ormaru ima različite bijele modele koje voli nositi i uz trenirke i uz lepršave haljine s cvjetnim uzorkom.

Sandra Bullock u bijelim tenisicama Sandra Bullock u bijelim tenisicama (Foto: Profimedia)

15 modela tenisica već od 20 eura koje izdužuju noge Tenisice s debljim potplatima izdužuju noge Nike, 159,99 eura H&M, 44,99 eura +12 Next, 56 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju