U dm-u 2 + 1 gratis za njegu kose tijekom cijelog srpnja

Zaštita kose od nepovoljnih utjecaja iz okoline zahtijeva tri ključna koraka: pranje, regeneraciju te njegu i zaštitu. Zapamtite, optimalna njega, zaštita i regeneracija kose uključuju korištenje proizvoda iste linije koji se savršeno nadopunjuju.

1. Prvi korak - za čistu kosu
Kako biste održali čistoću kose, operite ju šamponom kojim ćete ukloniti izlučene masnoće i ostatke proizvoda za styling. Važno je dobro isprati šampon ne samo s kose, nego i s vlasišta, kako bi vaša kosa što dulje ostala čista.
Šampon Pantene Repair & Protect s poboljšanom tehnologijom SMART Pro-V, može prepoznati slabe točke vaše kose i prilagoditi se kako bi joj pružila dodatnu njegu.

2. Drugi korak - za regeneraciju i zdravlje kose
Kako biste kosi pružili zaštitni sloj protiv oštećenja kutikula vlasi i omogućili zadržavanje vlage, preporuča se korištenje regeneratora kod svakog pranja. Regenerator će doprinijeti fleksibilnosti i elastičnosti vaše kose te će ona izgledati urednije.
Nećete pogriješiti s linijom Gliss Fiber Therapy s inovativnom formulom OMEGAPLEX® koja stvara nove spojeve u strukturi vlasi i štititi kosu od budućih oštećenja.

3. Treći korak - za njegu i zaštitu
Za njegu kose potrebno je koristiti proizvode koji se ispiru jer oni dubinski hrane i jačaju vašu kosu. Oni se nanose nakon regeneratora, a pomoću emulzije prodiru dublje u unutarnju strukturu vlasi. Za zaštitu kose koriste se proizvodi koji se ne ispiru, a najbolje je ih nanositi dok je kosa još vlažna.

Maska Elseve Total Repair 5 iz L'Oreala Paris pomoći će vam da svoju kosu održite mekom i podatnom. Može se upotrebljavati na suhoj i na vlažnoj kosi, a obavija oštećene vlasi kose te ih vraća u život pomoću hranjivih tvari.

Savjet plus!

Do kraja srpnja odaberite Gliss Fiber Therapy, Elseve Total Repair 5 ili Pantene Intensive repair i za bilo koja tri kupljena proizvoda iz iste linije dm vama i vašoj kosi poklanja najjeftiniji proizvod.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju