Toplina i svjetlost svijeća uvijek se povezuje s blagdanskim ugođajem i ugodnom kućnom atmosferom. U trgovinama smo pronašli sedam svijeća koje će biti savršena nadopuna božićnim dekoracijama u domu.

Galerija Božićna svijeća Svijeće iz trgovina savršene za božićni ugođaj - 3 Svijeće iz trgovina savršene za božićni ugođaj - 6 +4 H&M, 59 kn

Dašak blagdanskog ugođaja u svom domu možete stvoriti već sada, a sve što vam za to treba jest božićna svijeća. Zlatna boja, šljokice, motiv Djeda Božićnjaka, motiv zvijezde – sve nas to asocira na najčarobnije doba godine, vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. A ti detalje nalaze se na svijećama posebno dekoriranima u blagdanskom stilu koje smo pronašli u trgovinama.

Toplina i svjetlost svijeća uvijek se povezuje s blagdanskim ugođajem i ugodnom kućnom atmosferom



Birati možete između zlatne svijeće u obliku zvijezde, s reljefnim motivom ružem i šljokicama, svijeće u keramičkoj posudici u obliku zlatne jabuke, svijeće u teglici s motivom snjegovića ili Djeda Božićnjaka te sličnih prigodnih motiva. Za još više božićnog ugođaja, neke od ponuđenih svijeća su i mirišljave te će svaki prostor ispuniti ugodnom toplom aromom.

U fotogaleriji pogledajte sedam božićnih svijeća s kojima u svakom kutku možete stvoriti blagdanski ugođaj.

Svijeće iz trgovina savršene za božićni ugođaj - 2 H&M, 59 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju