Mišljenja smo kako muškarci kada je u pitanju vanjština žena padaju samo na savršena tijela, utegnuta, izdužena i bez mana. No prava je istina kako oni zapravo vole posve neočekivane detalje, a najviše cijene prirodan izgled. Donosimo 5 dijelova tijela koje muškarci jednostavno obožavaju



1. Kosa

Njezin miris i svježina kada nasloni svoje usne želeći je poljubiti. Način na koji ona pada preko očiju budi želju da je lagano rukom makne iza njenog uha, na koji se sjaji budi u njemu gotovo neizdrživu želju da rukom prođe kroz nju i uživa u njezinoj mekoći.

2. Oči
'U njezinim očima ljubav počinje' kaže pjesma. Oči žene doista su čarobne i to bez obzira na sjenila i maskaru koje nam daju sigurnost i samopouzdanje. Mislite li da je muškarcima važno nosite li šminku?

3. Koža
Tako glatka i meka, kao da ga poziva na poljubac i nježan dodir. Upravo je koža jedan od razloga zašto bi muškarac radije provodio romantične trenutke sa ženom nego sa svojom bogatom kolekcijom filmova za odrasle.

4. Ramena i zaobljenost ženskog vrata
Ima nešto u ženinim ramenima i vratu što je muškarcima neodoljivo. Možda je to savršen oblik koji ih privlači da se približe, nježno naslone svoje usne i udahnu taj prirodan miris ženske kože. Ovaj dio ženskog tijela ujedno se smatra i erogenom zonom.

5. Leđa
Temelj svakog elegantnog držanja i gracioznog hoda je diskretna S linija leđa, za koju brojni muškarci ističu kako ih privlači više od dekoltea. Suptilno naglašena izrezom ili pripitim komadom odjeće čvrsta i lijepo oblikovana leđa brojnim su umjetnicima isnpiracija, a muškarcima magnet privlačnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju