Modna revija Roberta Severa održabna u sklopu Fashion.hr-a privukla je brojna poznata lica, među kojima se našla i mlada glumica anđeoskog glasa Sementa Rajhard. Sementa je za ovu priliku odabrala mladenački večernji look koji je objedinio dva trendi komada - kožnate hlače i čupavu bundu


Drugog dana Fashion.hr-a, pistom je prošetala slavljenička kolekcija 'Angie' poznatog dizajnera Roberta Severa i osvojila njegove poklonike. Ovom revijom Sever je proslavio je 15 godina karijere i predstavio bogatu kolekciju koja zajedno s nakitom i torbama nudi stotinjak novih artikala, koji će se u prodaji naći već tjedan dana nakon revije.

Mlada glumica anđeoskog glasa je iskombinirala rupičaste hlače od umjetne kože i bijelu majicu s printom, uz koju se bijeli 'čupavac' savršeno uklopio

Dizajnerovo veliko slavlje popratile su brojne kolege i poznati među kojima se našla i Sementa Rajhard, a za ovu priliku ljepotica se poigrala mladenačkim komadima kao stvorenim za večernji look.

Mlada glumica anđeoskog glasa je iskombinirala rupičaste hlače od umjetne kože i bijelu majicu s printom, uz koju se bijeli 'čupavac' savršeno uklopio. Elegantni detalj bile su crne salonke na visoku potpeticu i razpuštena frizura ukrašena romantičnim kovrčama.

U galeriji fotografija pogledajte novu kolekciju Roberta Severa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju