Probudite okusne pupoljke svog dragog senzualnom hranom na Valentinovo. Umjesto večere u otmjenom restoranu, očarajte ga svojim kulinarskim umijećem u intimnoj atmosferi doma u kojem sve miriše opijajuće.

Sočni slijed koji će probuditi strasti svakog muškarca, mogu spremiti i one dame koje nisu vrsne kuharice. Ključ uspjeha je da pretočite svoju ljubav u kuhaču i začarajte svoga dragoga senzualnom hranom za dvoje.

1. Topljeni camembert

Snažan miris topljenog cammemberta svakim će zalogajem poticati apetit vašeg dragog. Za slatkastu aromu prije nego što ga stavite u pećnicu, camembert prelijte medom. Uz ovu kombinaciju možete poslužiti i jabuke za koje kažu da su camembertov najbolji prijatelj.

Ukoliko više volite slane kombinacije, camembert s češnjakom i ružmarinom savršena je kombinacija. Ako pak mislite da češnjak i romantična večera ne idu skupa, ne zaboravite da je češnjak jedan od moćnih afrodizijaka koji će dodatno rasplamsati strasti.

2. Tjestenina u sočnom umaku

Što je romantična večera bez špageta koje će spojiti usne tebe i tvoga dragoga. Ova romantična igrica začiniti će večeru svakog zaljubljenog para. Sočni umaci od gljiva ili rajčice, ovisno o vašim preferencijama, jednostavan su način za kombiniranja s tjesteninom.

Kako izgleda kad ona i on pripremaju jedan drugome večeru po želji, pogledajte u našem videu s mnoštvom slasnih namirnica.

Dok je ona njemu pripremila slasan biftek, on je njoj spremio upravo tjesteninu s umakom od Spar Premium kozica, koja je ispunila sva njezina očekivanja.

3. Čokoladni soufflé

Za kraj ove senzualne večere pripremite čokoladni soufflé iz kojeg se prelijeva čokolada.

Ako do ovoga trenutka niste zadovoljili sve okusne pupoljke svoga partnera, soufflé će zasigurno biti slatko malo iznenađenje na kraju večeri.

Više recepata pronađite na stranici www.dobartek.spar.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju