Svaka Severinina fotografija koju objavi na Instagramu izazove reakcije, a jednom od posljednjih izazvala je i malu modnu raspravu

Balenciaga je život. Nove čizmice lipo su sjele za spot, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj nosi čizme slavnog modnog brenda u kombinaciji s lepršavom haljinom cvjetnog uzorka.

Odabirom ovih čizama zaradila je pohvalu jednog od svojih obožavatelja. Balenciaga Pre-Fall 2016 Collection. Pravi pogodak Severina, uvijek izabereš najbolje. Za razliku od nekih umišljenih koje nose demode Balmain iz 2015., a hvala se kao da je jučer izašao na tržište! Bravo, komentirao je, ali nije dugo morao čekati odgovor jedne poznavateljice kolekcija modnog brenda Balmain.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Što se tiče prošlih kolekcija, uopće nisi u pravu. Danas se traže prošle kolekcije i popularne su. Bavim se visokom modom i jako dobro znam o tome. Balmainovu haljinu s biserima koju je nosila Kim Kardashian nemoguće je naći i moji klijenti bili bi spremni platiti ogromne pare za nju. Određeni dizajnersko komadi se kupe, drže u ormaru, mogu se obuči i iza deset godina dok svi oko tebe zavide jer taj komad više nije moguće naći, napisala je ova korisnica Instagrama.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on


Ljubiteljice čizama iz ranije spomenute kolekcije modne kuće Balenciaga su Kim Kardashian i njezina sestra Kylie Jenner, a one su za sebe odabrale visoki model koji seže do bedara.

Severina se na ovu raspravu nije obazirala, a u njezinom ormaru odavno ima odjevnih komada i jednog i drugog brenda - svojevremeno je nosila haljinu iz kolekcije "Balmain x H&M" zbog koje su Hrvatice stajale u redovima ispred dučana.

 

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju