Tek što je predstavila svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu dizajnerica Matija Vuica nije mogla poželjeti bolje promotorice svog dizajna od Severine i Nine Badrić. Naime obje pjevačice za dva vrlo važna događanja odabrale su haljine istog potpisa koje krasi duboki dekolte

Dizajn Matije Vuice već godinama je omiljen među brojnim poznatim damama koje glamurozne i dramatične krojeve biraju za svečana događanja. Mekani lepršavi šifon, ženstveni provokativni krojevi naglašeni kožnatim detaljima okosnica su njezine najnovije kolekcije, koja je netom što je ugledala svjetlo dana već 'oborila s nogu' dvije najveće zvijezde domaće glazbene scene.

Za beogradski crveni tepih Nina Badrić odabrala je plavu haljinu čijoj se ženstvenosti lepršavog materijala suprostavio provokativan dekolte do pupka. Odvažno izdanje naše pjevačice netom nakon događanja okupiralo je prostor u brojnim medijima.

Tko bolje nosi duboki dekolte?

glasova:

Ništa manje izazovan kroj dekoltea ukrasio je i bordo lepršavu toaletu, odabir Severine za snimanje novog glazbenog spota. Kadar atmosfere pjevačica je podijelila s obožavateljima na facebooku u omiljenoj selfie pozi.

A obje pjevačice osim ovih izdanja nedavno su sličan ukus pokazale u identičnoj haljini korzetu s potpisom iste dizajnerice. Obje zaslužuju veliku pohvalu za svoja izdanja, jer unatoč dostupnim svjetskim kreacijama, prednost ipak daju domaćem dizajnu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju