Severina se ošišala i postala plavuša! Može se zaključiti iz fotografije koju je pjevačica objavila na svom profilu na Instagramu. No, čini se da je samo riječ o kratkotrajnoj promjeni imidža za potrebe novog spota

Severina je na svom Instagramu objavila fotografiju kojom najavljuje novu pjesmu kojoj se još ne zna ime, ali i potpuno drugačiji stajling od onih u kakvima je viđamo posljednje vrijeme. Seksi trikoe, vruće hlačice, mini haljinice i duge glamurozne haljine Severina je zamijenila rokerskom kombinacijom u pomalo grunge stilu kakav se nosio 1990-ih godina.

Severina je ponovno postala plavuša, ali samo kratkotrajno jer nosi periku stiliziranu u obliku kratkog boba sa šiškama

Malu crnu haljinu Severina je kombinirala uz crne mrežaste čarape i crne gležnjače s ravnim đonom, dok je gore odjenula crnu kožnatu jaknu s plavom zvijezdom na lijevom rukavu. Ispod jakne izvirivala je druga crna duža jaknica obrubljena bijelom aplikacijom.

No ono što najviše upada u oči je Severinina nova frizura. Naime, pjevačica je ponovno postala plavuša, ali samo kratkotrajno jer nosi periku stiliziranu u obliku kratkog boba sa šiškama. 'Lažna' plavuša Severina neke je podsjetila na eru pjesme 'Krivi spoj' iz 2000. godine, a drugi su komentirali da izgleda poput boginje i da joj je ovaj stajling 'vrh'.

'Plava Severina je sasvim druga žena', piše u jednom komentaru.

'Severina zna 'isfurati' svaku kombinaciju', komentirao je drugi obožavatelj.
 
Nekoliko sati prije novog imidža, Severina je obožavateljima pokazala i kako je izgledala na koncertu u Lisinskom u subotu navečer. Nastupila je u elegantnoj crnoj haljini u dva sloja, od kojih je donji kraći, a gornji duži, te kao - brineta.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 
Pogledajte i Severinu u push-up trapericama i štiklama za figuru koja izaziva ovacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju