Severina ovih dana uživa na medenom mjesecu u toplom Zanzibaru. Ondje dane provodi u društvu domaćih žitelja i odmara se na predivnim pješčanima plažama. Koliko joj je u Africi lijepo, jasno je i iz fotografije koju je pjevačica odjevena u bikini objavila na Instagramu

Severina punim plućima gušta na medenom mjesecu u Zanzibaru. Na Instagramu objavila je fotografiju s pješčane plaže na kojoj joj društvo pravi majmunčić.

Mali frajerčić Severini sjedi na ramenu, dok ona kleči na bijelom pijesku. Naravno da je 44-godišnja zvijezda za odmor u Africi ponijela i kupaće kostime, a za ovu priliku odjenula je bikini tigrastog uzorka brenda Elizabeth Hurley Beach.

Gornji dio bikinija Severina je iskombinirala uz bijelcu suknjicu, a savršenu kombinaciju za plažu obogatila je šarenima ogrlicama.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on


Jednodijelna verzija ovog kupaćeg kostima može se naći u zagrebačkoj trgovini Pink Store po cijeni od 1.570 kuna.

Severina se sa stanovnicima Zanzibara, odraslima i djecom, brzo zbližila pa joj mi iz milja dajemo nadimak 'afrička kraljica'.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Severina je i prošlo ljeto obožavatelje obradovala fotografijama u bikiniju, a ova fotografija Severine u bikiniju dokazuje da joj taj model kupaćeg savršeno pristaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju