Severina na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno urbano izdanje kojim dominira nekoliko upečatljivih komada u sivoj boji.

Galerija Severina Alexander McQueen Alexander McQueen kožnati top, 2190 eura +1 Alexander McQueen vesta, 1190 eura

Severina je na Instagramu objavila vlastite fotografije u kombinaciji koju naziva pedeset nijansi sive i tako podsjetila svoje pratitelje na popularni knjižni serijal autorice E. L. James po kojem su snimljeni filmovi s Dakotom Johnson i Jamiejom Dornanom u glavnim ulogama.

Severina na fotografijama nosi sivi komplet iz nove Ready to Wear kolekcije britanske modne kuće Alexander McQueen, na čijem se čelu od listopada prošle godine nalazi kreativni direktor Seán McGirr.

Točnije, nosi maksi suknju u srebrnoj boji koju krasi predimenzionirana mašna smještena na boku.

Osebujnu suknju iskombinirala je uz kratki kardigan od mješavine vune i kašmira koji karakteriziraju okrugli izrez i rukavi u obliku čahure ukrašen s tri dekorativna gumba.

Alexander McQueen suknja s mašnom, 950 eura Alexander McQueen suknja s mašnom, 950 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Uz ovu kombinaciju odlično su se uklopile i metalik srebrne cipele s visokom potpeticom. Jedini odjevni komad koji nije izrađen u nekoj nijansi sive jest kožnati top koji proviruje ispod okruglog izreza kardigana.

Alexander McQueen Alexander McQueen (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju