Severina i Salma Hayek dijele isti modni ukus kada su u pitanju čizme, točnije neobičan Balenciagin model koji se navlači poput hlača te kombinira uz haljine visokog izreza

Galerija Balenciagine čizme - 6 Balenciagine čizme - 1 Balenciagine čizme - 5 +3 Balenciagine čizme - 4
Španjolska modna kuća Balenciaga neprestano pomiče modne granice svojim neobičnim dizajnom. Podigli su mnoge obrve i u ožujku prošle godine, kada su u Parizu predstavljali svoje novu jesensko-zimsku kolekciju za 2017. godinu, točnije svoje "hlačočizme“.

Riječ je o čizmama visokih potpetica u različitim bojama koja se navlače poput hlača, a koje su idealne za nošenje uz odvažne modne komade.

Čizme su podijelile kritičare jer su ih neki prozvali nespretnim i neuglednim komadom, a drugi izvrsnom idejom za modne eksperimente. Salma Hayek Salma Hayek na Met Gali 2017. godine (Foto: Getty Images)

Ove čizme u plavo-ljubičastoj boji nosila je Salma Hayek na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, a za isti model odlučila se i Severina.

Salma Hayek sparila je čizme s dugom večernjom haljinom u crnoj boji te s visokim prorezom iz kojeg je provirivala Balenciagina kreacija.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina za jedan blagdanski tulum odabrala crvenu varijantu Balenciaginih čizmi, koje je kombinirala s ružičastom svilenom tunikom.

Tko je bolje iskombinirao Balenciagine hlačočizme?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju