Dokaz da „sibirske“ modne kombinacije u kojima nam izviruje tek dio lica itekako mogu biti zanimljive i razigrane ovoga puta dokazala nam je novinarka, urednica i kolumnistica Zora Bjelousov, čije su rukavice s ružičastim leptirom iz Avona dokaz da je sitnica dovoljna za stajling o kojem se priča

Ruku na srce (ako niste od onih rijetkih žena koje imaju volje i vremena čak i po ovako niskim temperaturama paziti na trendove), sve mi po ovoj sibirskoj zimi izgledamo jednako - više ili manje kao polarne medvjedice.

Trpamo sloj na sloj, dok posve ne zaboravimo kako zapravo izgledamo ispod svih tih potkošulja, vesti, džempera, šalova, termočarapa, pernatih jakni...

Međutim, ono što čak i najdosadniji zimski stajling na -20 može učiniti zabavnim i posebnim jesu modni dodaci - naprosto zato jer se jedini vide i dolaze do izražaja.

Sada je pravo vrijeme da zablistaju svi šalovi, kape, rukavice, šubare, šeširi - ovo je upravo njihovo vrijeme.

Stoga svoj stajling začinite nekim zgodnim (naravno, toplim) modnim dodatkom koji će podići uobičajenu zimsku modnu kombinaciju. Nas su zavele ove razigrane tople sive vunene rukavice s leptirovim krilima u veseloj nijansi ružičaste. Odlično se slažu uz kapu iste boje i cjelokupnu toplu modnu kombinaciju.

Novinarka, urednica i kolumnistica Zora Bjelousov Novinarka, urednica i kolumnistica Zora Bjelousov Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju