Glumica Drew Barrymore bila je jedna od uzvanica na modnom događanju The Daily Front Row's u Los Angelesu, a svojom veselom pojavom u šik eklektičnom outfitu bila je magnet za oči



Drew Barrymore koja je prošlo proljeće rodila svoje drugo dijete netipična je holivudska ljepotica koja se nije odmah trudila izgubiti trudničke kilograme. Sada je devet mjeseci nakon poroda, na modnom događanju, pokazala svoju ženstvenu i putenu figuru.

Za izlazak se lijepa mama dvogodišnje Olivie i devetomjesečne Frankie odlučila za veselu kombinaciju printeva, a šik suknja uzorka nalik na slikarsko platno dala joj je mladenački šarm i trendi izgled. Visoki struk i midi dužina glumici odlično stoje baš kao i miks boja, uzoraka i materijala, sve potpisano crvenim ružem.

U veselom stylingu u kojem je bilo svega po malo, od sjajnih šljokica do pliša i printa zasigurno je bila najveselija odjevena uzvanica te večeri.

Inače Drew je umjesto rigoroznih dijeta i vježbanja svom tijelu dala vremena i odlučila višak postepeno istopiti i sada tri mjeseca uoči kćerkinog prvog rođendana izgleda i putena i ženstvena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju