Sarah Jessica Parker poznata je kao kraljica vrtoglavih štikli. Ljubav prema njima njeguje kroz svoju liniju cipela, a na tržište je lansirala jedno novo izdanje. Jednostavne, a opet elegantne sandale toliko su udobne da ih je Parker prozvala tenisicama

Kada pomislite na Sarah Jessicu Parker, prva asocijacija vam je Carrie Bradshaw. Kada pomislite na Carrie, prva riječ koja vam padne na pamet su štikle. Nije to ništa čudno, obzirom da je upravo njima opsjednuta, kako u seriji Sex and the City, tako i u stvarnom životu.

Njezina poznata linija obuće  SJP ženstvena je, ali i udobna obuća. Jer prave cipele moraju imati te dvije karakteristike, rekla je Parker u jednom intervjuu. Tog načela glumica se i dalje pridržava te je lansirala novu liniju cipela koje su toliko udobne da ih zove tenisice.

SJP dizajnirala je ženstvene i udobne cipele koje mogu biti za casual dnevnu varijantu, ali i elegantne za večernji izlazak

SJP Meteor kolekcija ravne su sandale i stvorene za ljetne dane. Za ove šljokičaste ''tenisice'' s remenčićem oko gležnja Parker tvrdi da su iznimno udobne i odlične za nošenje tijekom dana ili navečer. Mogu izgledati zbilja cool, a opet mogu proći uz elegantniju odjevnu kombinaciju.

Sandale su pun pogodak jer zbilja pružaju bezbrojne mogućnosti za modne kombinacije. Iako uopće ne izgledaju kao tenisice, definitvno je komad obuće koji bi htjeli imati. Jedino što bi u ovom slučaju u njima jedino preskočili odlazak u teretanu. Cijena ovih sandala je 1690 kn.

 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju