Osim što čuvaju prirodu, šoping vrećice mogu biti trendi modni dodatak. Zahvaljujući velikoj ponudi boja, oblika i materijala, šoping vrećice će u trenu obogatiti svaki stajling, ali i olakšati vam kupovinu. Donosimo 10 modela od 10 do 95 kuna


Sve je više kampanja koje nas žele osvijestiti o čuvanju prirode i naše planete Zemlje. Jedan od načina da i mi pridonesemo ovom vrlo važnom cilju krije se u jednom miltifunkcionalnom modnom dodatku.

Zanimljive boje i uzorci te originalni printovi i natpisi, šoping vrećice su pretvorili u upečatljivi modni dodatak koji se može kombinirati uz svaki stajling



Riječ je o šoping vrećicama koje zamjenjuju jednokratne plastične vrećice - jedne od najvećih zagađivača okoliša. No eko vrećice za kupovinu u posljednje vrijeme su postale puno više od običnih vrećica.

Zanimljive boje i bogati uzorci te originalni i trendi printovi i natpisi, šoping vrećice su pretvorili u upečatljivi modni dodatak koji se može kombinirati uz svaki stajling i nositi poput trendi torbe ili ruksaka.

U galeriji fotografija donosimo 10 različitih modela šoping vrećica čija se cijena kreće od 10 do 95 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju