Ima nešto u zavodljivom donjem rublju jer kad odjenemo taj skriveni adut, osjećamo se sređeno, samopouzdano i moćno.

Galerija Lisca Selection Dione Lisca Selection Dione Lisca Selection Dione +24 Lisca Selection Dione

Većina žena fine, čipkaste ili svilene komade nosi samo u posebnim prilikama, no odlučite li se to činiti češće, svaka prilika može postati posebna. Zavodljivo donje rublje pomaže nam da prigrlimo svoju ženstvenu stranu, kao da u sebi ima neku magiju zbog koje se osjećamo poželjno i seksi, a kada se tako osjećamo, tako i zračimo.

Dan zaljubljenih idealna je prilika da nadopunite svoju ladicu novim čipkastim komadima jer trgovine dobivaju specijalnu kolekciju samo za tu priliku, pa smo odlučili provjerili što je pripremila Lisca.

U ovo doba godine gotovo je nemoguće ne poželjeti crveni kompletić. Linija Lisca Selection Dione ima seksi, a udobne grudnjake za svačiji ukus, od onih bez žice do onih sa žicom i pjenastim košaricama. Uz njih možete kombinirati brazilke, tangice ili talijanke, a sve nadopuniti zavodljivim halterima i samostojećim čarapama. Oni koji nisu za vatrenu crvenu u liniji mogu pronaći i klasičnu crnu, koja jednako primamljivo ističe sve ženske atribute.

Lisca Selection Dione Lisca Selection Dione Foto: Lisca

Zavodljivo donje rublje može začiniti igrice u spavaćoj sobi bez obzira na to u kojoj ste fazi veze. I vjerujte, čipkasto rublje neće čudesno djelovati samo na njega, nego i na vas. No ono nikako nije rezervirano samo za one u vezama. U životu je važno zadiviti i voljeti prvenstveno samog sebe. Pobrinite se da se osjećate odlično i zadovoljno u svojoj koži, a rublje će onda to samo dodatno istaknuti.

Bez obzira na to nosite li seksi rublje samo u posebnim prilikama kao što je Dan zaljubljenih ili svakodnevno, ispod poslovne odjeće ili se u njemu šetate po domu, volite li više čipkaste ili svilene komade intimnog rublja, negliže ili bodi, neka vam ono posluži kao dodatni adut uz koji se osjećate ženstveno i moćno.

Koje smo zavodljive komade izdvojili iz nove Liscine kolekcije, pogledajte u našoj galeriji. Neka vas oni inspiriraju da ih nosite češće.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lisca po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju