Neke slavne dame učinit će sve kako bi sakrile naramenice ili porub od grudnjaka kada poziraju na crvenom tepihu. Druge ga ponosno pokazuju – nose umjesto bluze i pritom ne izgledaju vulgarno.

Galerija Charlize Theron nosila je Diorov grudnjak na crveni tepih Zoe Kravitz na poznatoj zabavi Vanity Faira u zlatnom grudnjaku Reperica Saweetie u grudnjaku i odgovarajućoj suknji na crvenom tepihu +6 Sarah Paulson u dobro krojenom odijelu i grudnjaku

Nositi grudnjak umjesto majice ili bluze odjevni je trend koji ciklički ulazi i izlazi iz mode već nekoliko posljednjih desetljeća. Nose ga brojne slavne dame – kako u ležernim street style kombinacijama, ali i elegantnijim izdanjima za crveni tepih.

Dobro odabrani grudnjak može zamijeniti crop top u određenoj odjevnoj kombinaciji. Pritom se neprozirni crni grudnjak nameće kao najlogičnije rješenje. Slavne dame najčešće ga sparuju uz upečatljivo odijelo ili dugu suknju visokog struka.

Sarah Paulson u dobro krojenom odijelu i grudnjaku Sarah Paulson u dobro krojenom odijelu i grudnjaku (Foto: Guliver)

Grudnjak se može nositi i s mini suknjom na crvenom tepihu, a rezultat ne mora biti vulgaran. Na svojem primjeru pokazala je to Charlize Theron 2018. godine tijekom premijere svojeg filma "Atomska plavuša" kada je nosila djevičanski bijelu kreaciju francuske modne kuće Dior.

Zagrebački street style: Skladan spoj "nespojivih" komada u top-izdanju Influenserica Tea Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici +1 Street style izdanje Tee Dujmić na zagrebačkoj špici

Nicole Kidman oduševila na Met Gali u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Nicole Kidman u 19 godina staroj haljini iz kultne reklame Keith Urban i Nicole Kidman na Met Gali Nicole Kidman na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu +3 Nicole Kidman i Keith Urban na Met Gali

Odvažnije dame poput Belle Hadid ne libe se otići i korak dalje te strogo predimenzionirano poslovno odijelo ublažiti s čipkastim grudnjakom.

Koje sve to slavne dame nose grudnjak umjesto majice ili bluze otkrijte u našoj fotogaleriju na početku teksta. 

Sara Sampaio u crnom grudnjak i predimenzioniranoj suknji na crvenom tepihu Sara Sampaio u crnom grudnjak i predimenzioniranoj suknji na crvenom tepihu (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju