U medijima se mnogo više priča o estetskim korekcijama slavnih dama, ali i mnogi poznati muškarci nisu mogli odoljeti čarima plastične kirurgije i pritom su - pretjerali.

Galerija Muškarci s plastičnim operacijama, nekad i sad - 5 Muškarci s plastičnim operacijama, nekad i sad - 4 Muškarci s plastičnim operacijama, nekad i sad - 3 +1 Ray Liotta

Mnoge žene potvrdit će vjerodostojnost stare poslovice koja kaže da su muškarci poput vina, što stariji – to bolji.

Mnogi poznati muškarci nisu mogli odoljeti čarima plastične kirurgije i pritom su - pretjerali

Nema ništa seksepilnije od muškarca koji stari dostojanstveno, ali s time se ne bi složili neki od fatalnih zavodnika iz 80-ih. Mickey Rourke jedan je od ljepotana na listi koji je u danima najveće slave imao milijune obožavateljica diljem svijeta te bio pravi seks-simbol.

Izgleda da se nije znao nositi s godinama jer se odao čarima plastične kirurgije. Vodeći holivudski plastični kirurzi zaključili su da svoje "novo lice" može zahvaliti liftingu, zatezanju, ali i ubrizgavanju filera.

Rekorderke u mršavljenju - 5 Rekorderke u mršavljenju: Sedam slavnih dama koje su iznenadile novom figurom

Glumac Ray Liotta čitav život borio se s ožiljcima na licu koji su posljedica akni u mladosti, ali pretjerao je u namjeri da ima savršeno lice i izgleda mladoliko. Korekcije na licu naposljetku nisu donijele željeni rezultat.

Slika nije dostupna 10 slavnih žena koje su jednom plastičnom operacijom promijenile izgled cijelog lica

Sylvester Stallone i Jean Claude Van Damme, velike akcijske zvijezde, također su pokušali zaustaviti godine lifingom i botoksom, na žalost svojih obožavateljica, a nekoliko tretmana (previše) kod estetskog kirurga zakazao je i John Travolta.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako su slavni zavodnici izgledali prije plastičnih operacija i nakon njih.

Muškarci s plastičnim operacijama, nekad i sad - 3 Sylvester Stallone Foto: Guliver / Coverimages / AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju