Jedna o najvećih zvijezdi svijeta Jennifer Lopez sa svojim je fanovima odlučila podijeliti svoju tajnu savršenog izgleda. Riječ je o proteinskom smoothieju, ukusnom napitku kojeg lijepa pjevačica pije svakog jutra

Jennifer Lopez u slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom, a jedan od njezinih projekata je Centar zdravog djetinjstva. Riječ je o programu koji promovira zdravu prehranu kako za djecu tako i za odrasle.

Atraktivna pjevačica pojavila se na humanitarnom događanju, a sve kako bi sa svojim fanovima podijelila jedan dio njezine dnevne rutine.
Riječ je o najzdravijem obroku u danu - doručku koji J.Lo nikada ne preskače, a koji se nalazi u samo jednoj čaši prepunoj vitamina i minerala.

'Znala sam da mi hrana koju jedem ne daje energiju što sam i osjetila na svom tijelu. To su jela i moja djeca pa sam se zapitala je li to dobro za njih? I tako sam postala spremna isprobati nešto novo', izjavila je Jennifer te dodala kako bez ovog napitka ne započinje dan.

'Riječ je o nevjerojatno zdravom smoothieju, prepunom vlakana, omega 3 kiselina i proteina te ga možete piti i između obroka'.

Želite li i vi isprobati zdravi obrok u čaši, donosimo recept za Jennifer Lopez smoothie:

Sastojci:
- 1 šaka svježeg špinata
- 1 zamrznuta banana
- 1 šalica rižinog mlijeka
- 2 žlice bademovog ili kukuruznog maslaca
- 1 žlica proteinskog praška

Priprema:
1. Sve sastojke ubacite u blender
2. Miksajte dok se sastojci ne povežu u ujednačenu masu.
3. Smoothie pijte ujutro ili između obroka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju