Mnogim ženama važno je imati njegovane i lijepo ukrašene nokte. Zahvaljujući divnim manikurama nokti postaju pravi mamac za poglede.

Neke manikure kao što su francuska manikura ili klasična crvena manikura nikad ne izlaze iz mode, ali i ovaj svijet obiluje trendovima koje često poželimo kopirati.

Posljednja manikura koja nas je oduševila, a koja je trenutačno jako popularna je "smrznuta" manikura koja oduševljava svojim bisernim sjajem.

Ova manikura savršena je za hladniji dio godine jer izgledom podsjeća na svjetlucavi led, ali bez problema će se uklopiti i u proljetne mjesece, pogotovo ako ste ljubiteljica klasike i jednostavnih manikura.

Ako se pita stručnjake za manikuru, ova "smrznuta" opcija pristaje svima i jedna je od njezinih najboljih karakteristika svestranost.

Nokti s ovom manikurom lijepi su i uredni, s dozom sjaja. Radi se o neutralnoj opciji koja se može nositi u svakoj prigodi. Ako je želite učiniti još posebnijom i svjetlucavijom, možete joj dodati malo šljokica.

Za jednostavniju verziju koristite bijeli biserni lak za nokte ili upotrijebite bijeli lak kao temeljni sloj, a onda mu dodajte sjajni sloj.

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte? Nude manikura - 3 Nude manikura - 1 Nude manikura - 2 +6 Nude manikura - 4

Ako niste sigurni kako postići učinak s fotografija u nastavku, potražite pomoć onih kojima je to posao. Konačni rezultat bit će manikura koja će vam sigurno osigurati gomilu komplimenata.





 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju