Skinny traperice zaštitini su znak Sofije Vergare. Lijepa Kolumbijka ne odriče se upravog tog modela čak ni po ljetnim vrućinama, a osobito otkako je i sama napravila liniju ovih odjevnih komada u suradnji s američkim lancem trgovina Walmart.

Galerija Sofia Vergara Skinny traperice na popustu 2019. - 3 Skinny traperice na popustu 2019. - 1 +1 Zara, 99,90 kn

U kolekciji traperica Sofije Vergare nalazi se njezini omiljeni modeli – trapezice, boyfriend jeans, no najviše je skinny modela koji su dostupni u nekoliko boja, a cjenovno su iznimno povoljni te variraju od 17 do 30 američkih dolara, odnosno od 111 do 197 kuna.

Sofia Vergara "Nema veće ljepotice": Bijeli bikini za kraljicu putenosti Sofiju Vergaru

Povrh svega, riječ je o trapericama koje podižu stražnjicu, a dostupne su u veličinama od XS do 5XL te su na raspolaganju damama svih konfekcijskih brojeva.

U skinny trapericama iz Walmarta slavna glumica pozirala je i u garderobi popularnog televizijskog showa "Late Night with Stephen Colbert", gdje je došla promovirati svoj novi projekt – sportsku dramu "Bottom of the 9th", u kojoj glumi sa suprugom Joem Manganiellom.

Skinny traperice sparila je s cvjetnim topom bez naramenica koji ima funkciju “korzeta”, a cijelo izdanje upotpunila je omiljenom joj ljetnom obućom – sandalama otvorenih prstiju te s visokom potpeticom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko pari skinny traperica po uzoru na Sofiju Vergaru, te po cijenama nižima od 200 kuna.

Povratak (ne)popularnih sandala iz 90-ih koje su podijelile žene na društvenim mrežama Sandale četvrtastog oblika Bottega Veneta Sandale četvrtastog oblika Bottega Veneta - 7 Sandale četvrtastog oblika Bottega Veneta - 3 +4 Sandale četvrtastog oblika Bottega Veneta - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju