"Kraljica platformi" Sofia Vergara ne izuva se iz omiljenog modela obuće i platforme (što više, to bolje) nosi svakodnevno. No za odlazak kod liječnika glumica je ipak izabrala potpuno drugačiju obuću i to iz razumljivog razloga.

Galerija Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 5 Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 9 Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 4 +5 Sofia Vergara u ravnim natikačama  

Sofia Vergara u četvrtak je posjetila liječnika na Beverly Hillsu, a odlazeći iz ordinacije zakašljala je što bi mogao biti i razlog posjeta. Možda su prehlada i kašalj bili razlog zbog kojeg je 46-godišnja glumica izula omiljene joj vrtoglave platforme i odlučila se na udobniju i praktičniju obuću – ravne sandale.

Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 2 Sofia Vergara u ravnim natikačama (Foto: Profimedia)

Sandale u kakvima se lijepa Latina zaista rijetko viđa, Sofia je kombinirala uz poderane traperice i jednostavan sivi top te zagasito ružičastu torbu. Iz njenog stajlinga jasno je da je slavna ljepotica komociju stavila na prvo mjesto, što mnogi od nas često čine kada se ne osjećamo najbolje.

Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 6 Sofia Vergara obožava nositi vrtoglave platforme (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju