Sofia Vergara jedna je od najpoznatnijih slavnih predstavnica figure pješčanog sata, ali glumica priznaje da joj jedan dio njezinog tijela stvara puno problema. U pitanju su - grudi

Ako ste pomislili da je putena figura Sofije Vergare pravi blagoslov, prevarili ste se. Naime, lijepa 43-godišnja Kolumbijka u intervjuu za Edit priznala je da ima problema sa svojim velikim grudima.

Moje tijelo promijenilo se s godinama. Ljudi često govore da na crvenim tepisima stalno nosim istu haljinu, ali ja dobro poznajem svoje tijelo. Ono je vrlo puteno i imam grudi striptizete.

Glumica prihvaća svoju figuru, ali priznaje da je spremna za operaciju smanjenja grudi u budućnosti.

Velike su, stvarne, posvuda su i zato moje haljine moraju imati strukturu i oklop. Toliko se toga događa ispod mojih haljina i na kraju ceremonija krvarim, ispričala je.

Glumica prihvaća svoju figuru, ali priznaje da je spremna za operaciju smanjenja grudi u budućnosti: ‘Za deset godina mogla bih biti spremna za smanjenje. Mislim da će to biti opcija jer ću imati problema s bolovima u leđima.’

Sofia nije jedina zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ koja je imala problema s veličinom svog poprsja. Njezina mlada kolegica Ariel Winter prošle godine odlučila se za operaciju jer više nije mogla izdržati fizičke probleme koje su joj uzrokovale velike grudi.

Pogledajte koje su još slavne dame odlučile smanjiti grudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju