Sofia Vergara u slobodno vrijeme uživa u jednostavnim i ugodnim dnevnim kombinacijama koje laskaju njezinoj ženstvenoj silueti. U tu skupinu svakako spada i pamučna tuba-haljina koja je definitivni hit nove sezone, a koju možete pronaći u brojnim trgovinama


Sofia Vergara
se može pohvaliti ženstvenom i zavodljivom siluetom, zbog koje svaki komad odjeće koji odjene izgleda zavodljivo i atraktivno. Popularna glumica za dnevne kombinacije uvijek bira jednostavne komade među kojima vladaju traperice i jednostavne haljine.

Jednu takvu odabrala je i za gostovanje za gostovanje u televizijskoj emisiji Jimmy Kimmel Show, a jednostavnu kreaciju tog tipa pronašli smo i u našim trgovinama.

Riječ je o tuba-haljini koja je ovojesenski hit, a koju smo pronašli u raznim varijacijama. Dugih, kratkih ili bez rukava, zatvorenog ili pak naglašenog dekoltea, tuba-haljina napravljena od elastičnog pamuka, savršen je komad za posao, šetnju gradom ili večernji izlazak, a vole je štikle, tenisice i čizme.

Prošetali smo trgovinama i pronašli 5 modela jednostavnih haljina po uzoru na Sofiju Vergaru, čija cijena ne prelazi 300 kuna.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju