Glumicu Sofiju Vergaru nerijetko se može vidjeti kako obavlja šoping u Los Angelesu, a glumica pritom pazi i kakve odjevne kombinacije bira za obavljanje kupovine. Za nedavni odlazak u šoping Sofijin odabir bio je ležerni stajling u svijetlim tonovima i obuća u kakvoj se kraljica platformi ne viđa često.

Galerija Sofia Vergara u hlačama zebra uzorka i bijelim tenisicama - 5 Sofia Vergara u hlačama zebra uzorka i bijelim tenisicama - 4 Sofia Vergara u hlačama zebra uzorka i bijelim tenisicama - 2 +2 Sofia Vergara nosi bijele tenisice marke Puma, model Cali Wedge

I velika obožavateljica štikli i platformi Sofia Vergara voli se ponekad odmoriti od visokih potpetica i iz kuće izaći u udobnoj obući za svaki dan.

Tako je outfit za odlazak u kupovinu složila od ležernih hlača sa zebra-uzorkom uz koje je nosila bijele tenisice s debljim potplatom marke Puma. Riječ je o modelu Cali Wedge koji se ističe upravo po platformi, pa ne čudi što je ljubiteljica štikli poput Sofije Vergare izabrala upravo njih.

Sofia Vergara u prozirnom topu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa Sofia Vergara u kombinaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina Top modne kuće Dolce & Gabbana +2 Top modne kuće Dolce & Gabbana

Kraljica štikli u "bakandžama": Sofiju Vergaru dosad nismo viđali u ovakvoj obući Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima +2 Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom

Uz hlače sportskog stila i spuštenog struka glumica je kombinirala širu kratku bijelu majicu koja otkriva trbuh te bundicu do koljena krem nijanse. Jednostavna torbica prljavo bijele nijanse zaokružila je još jedan šik stajling Sofije Vergare.

Sofia Vergara u hlačama zebra uzorka i bijelim tenisicama - 2 Sofia Vergara u u hlačama zebra uzorka i bijelim tenisicama s platformom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju