Jednostavna elegancija i nepretenciozni seksepil dojam je koji kolumbijska glumica ostavlja svojim modnim odabirom i figurom. Za medijski događaj 'PaleyFest' u Los Angelesu Sofia Vergara odabrala je još jednu ziherašku haljinu koja je naglasila njene ženstvene atribute bez drskih izreza i kratkih krojeva


Midi crna haljina do koljena izvrsno je rješenje za razne svečane prilike, ali i crveni tepih. Za ovim modnim pravilom povela se i Sofia Vergara, koja preferira jednostavnu ženstvenost u svojem modnom izričaju.

Crne haljine do koljena od rastezljivog materijala vizualno stanjuju struk bokove i bedra, pa se nameću kao odlično rješenje za većinu žena.

Na višednevnom medijskom događanju PaleyFestu 2015. u Los Angelesu koji povezuje glumce, redatelja i scenariste najgledanijih američkih serija sa obožavateljima, Sofia je plijenila pažnju u upravo takvom izdanju.

Pripijenu crnu haljinu do koljena s otvorenim ramenima robne marke Roland Mouret Swangrove, Kolumbijka je kombinirala uz crne platforme i ženstvenu pismo torbicu.

Jednostavni pencil kroj suknje do koljena i crna boja cijelog odjevnog komada vizualno je smanjila raskošne obline kolumbijske glumice koja ima tijelo u obliku pješčanog sata.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako kolumbijska glumica nosi 'midi' crne haljine na svečanim događanjima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju