Vizualno izdužena figura tijela ne mora biti rezervirana samo za divljenje prilikom traženja inspiracije u modnim editorijalima. Naime lako je i sami možemo postići s posve legitimnim trikom koji nam je otkrila manekenka Kendall Jenner

Najmlađa sestra poznate Kradashian petorke, Kendall Jenner uspjela je od tinejdžerskih dana izgraditi vlastiti vrlo pohvalan modni stil. Mladenački, ležerno i trendi podcrtano s uvijek prisutnom dozom elegancije mlada manekenka ističe u svakoj modnoj kombinaciji koje su za razliku od stila starijih joj sestara lišene pretjerane provokativnosti i često vulgarnosti.

Ormar lijepe crnke broji samo dizajnerske komade odjeće s kojih nikada ne vrište potpisi svjetskih modnih imena, od takvih majstora Kendall je imala priliku učiti samo najbolje o stilu. Ne čudi stoga njezina umješnost da majstorski naglasi vitko tijelo s običnim komadima odjeće što je učinila prilikom odlaska na casting.

Trendi dugačak prsluk u boji devine dlake kombinirala je uz sivu dolčevitu, a spojem crnih traperica i gležnjača u istoj nijansi postigla je uvijek željeni efekt produženih nogu. S polica trgovina izdvojili smo komade odjeće koje vrlo lako i sami možemo prošetati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju