Hrana, gazirana pića i alkohol, cigarete, zagađenje iz okoliša, nezdravi način života, sve se to taloži u našem organizmu i čini nas sve manje zdravima, a sve više bolesnima. Bilo bi divno probuditi se jednog jutra bez svih tih toksina u tijelu i osjećati se preporođeno. Sada je to i moguće uz detoksikacijske jastučiće koje možete napraviti sami lako i jeftino

Detoksikacijske jastučiće koji se lijepe na tabane, a čiste cijelo tijelo smislili su Japanci. Jastučiće je potrebno staviti prije spavanja i ujutro ćete se probuditi svježi, odmorni i poletni. Da jastučići, koje možete napraviti za 5 kuna, zaista djeluju bit će vam jasno kada ih ujutro skinete i vidite tamne, smeđe mrlje na njima što su tragovi toksina uklonjenih iz tijela.

Koristite li detoksikacijske jastučiće za tabane znatno ćete umanjiti osjećaj stalnog umora, riješiti se bolova u zglobovima i imati manje glavobolja

Detoksikacijski jastučići za tabane djeluju tako da tjeraju cirkulaciju i limfu u torzo. Naime, naš neaktivan način života krivac je za to da cirkulacija 'zapne' oko gležnjeva, u donjem dijelu nogu i stopalima. Koristite li jastučiće znatno ćete umanjiti osjećaj stalnog umora, riješiti se bolova u zglobovima i imati manje glavobolja.

Za detoksikacijske jastučiće za tabane treba vam:

- komad luka
- 1, 2 češnja češnjaka
- voda
- obična gaza ili samoljepiva gaza
- flaster za fiksiranje u roli
- čarape

Postupak:

1. Luk i češnjak nasjeckajte na sitno i stavite na stranu.

2. Lončić napunite vodom, stavite da zakipi, a zatim dodajte luk i češnjak. Pustite da kipi još 10 minuta.

3. Maknite s vatre i ostavite da se hladi 20 minuta.

4. Izlijte malo tekućine na komadić gaze, tek toliko da se gaza namoči. Koristite li samoljepivu gazu pazite da se ljepljivi dio ne smoči. Ako je gaza previše smočena, iscijedite višak tekućine.

5. Gazu zalijepite na sredinu stopala (koristite li običnu gazu pričvrstite je pomoću flastera). Obucite čarape kako jastučići ne bi otpali. Ujutro ih bacite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju