Godine su samo broj. Ove životne filozofije drži se i holivudski glumac Aaron Taylor-Johnson koji je od svoje supruge mlađi 23 godine


Aaron Taylor-Johnson
već je neko vrijeme u žiži medijskog interesa zbog svoje interpretacije pomahnitalog ubojice u psihološkom trileru "Noćne životinje".

Zahvaljujući ovom filmu 26 godina star mladić iz Buckinghamshirea bio je nominiran za većinu važnijih glumačkih nagrada, a osvojio je i Zlatni globus za najbolju mušku sporednu ulogu.

Na dodjele nagrada pratila ga je supruga i poznata redateljica Samantha Taylor-Johnson, koja je od njega starija 23 godine.


Iako su u braku već četiri i pol godine, te zajedno odgajaju četvero djece, mediji su i dalje vrlo zainteresirani za njihovu razliku u godinama.

Ona ima mladu i prekrasnu dušu

Pažnja je nametljiva. No činjenica da sam se s njom morao boriti tako rano u svojoj karijeri očvrsnula me, priznao je Aaron za "New York Times" te tvrdi da ne vidi u čemu je problem, jer Sam ima tako mladu i prekrasnu dušu.

Sam i Aaron imaju šestogodišnju kćer Wyldu Rae i četverogodišnju Romy Hero, a par odgaja i jedanaestogodišnju Jassie Phoenix te 19-godišnju Angelicu iz redateljičinog prvog braka s Jayom Joplingom.

Biti otac je najsretnije razdoblje u mojem životu. To je ono za što živim, što volim raditi i zbog čega se nalazim tu, s ponosom je istaknuo.

Par se upoznao na snimanju filma "Nowhere Boy" kojeg je ona režirala, a u kojem je Aaron imao glavnu ulogu. On je tada imao 18. godina, a Sam je imala 42. godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju